2 kommentarer

Sagan om ingen – bloggarens återkomst

Image

Ni trodde att det var över, att han inte hade mer att skriva om, att han slutat för gott, att alla ord var sagda. För ett och ett halvt år sedan skapades en blogg som kom att förändra världen, i alla fall för de som läste den. Fler och fler upptäckte den skattkammare som var ”Tankar från en tonåring” men helt plötsligt lade författaren ner bloggen efter tre oförglömliga inlägg om döden. Ingen visst varför, men försvinnandet var ett faktum…bloggen var nere…

 

Jag vill tacka alla som läste min blogg förra året, era kommentarer och positiva inställning gjorde att jag fortsatte längre än vad jag först hade trott. Men sedan försvann fantasin, jag visste inte vad jag skulle skriva om, eller hur jag skulle skriva om det. Därför lade jag ner, för att ändå hålla någon form av kvalitet på inläggen. Men nu, mer än ett år senare, så är jag redo igen. Jag kommer att fortsätta på tidigare linje, skriva om det som jag tänker på för stunden, må det vara politik, religion, filosofi, eller något helt annat. Men jag varnar er, jag kommer att vara hänsynslös, detta är en blogg som är till för att skapa känslor, både positiva och negativa. Det lär komma många inlägg där du ställer dig frågan om jag är riktigt frisk i huvudet, du kommer antagligen att kalla mig allt från kommunist till rasist till kvinnoförtryckare. Så innan du fortsätter att läsa den här bloggen, tänk igenom om det verkligen är något för dig. Men om du ändå väljer att läsa kommande inlägg så lovar jag att de kommer att förändra din syn på många olika saker, inte minst på mig. Det här är ”Tankar från en tonåring 2.0”!

/Helmer

2 comments on “Sagan om ingen – bloggarens återkomst

  1. Har inte läst din blogg tidigare så jag ska läsa det du skriver utan förutfattade meningar.

    • Vad roligt med en ny läsare! Anledningen till ovanstående påståenden om t.ex rasism och kvinnoförtryck är att det är sådant som jag har blivit kallad när jag har uttryckt mina åsikter (både på nätet och i verkliga livet). Så jag kände att jag ville varna er innan ni börjar läsa, men det är bra att du har ett öppet sinne, det är ovanligt i dagens samhälle!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: